Tražiš novi izazov?

Mi pomeramo granice u oblasti cloud aplikacija.
Adobe, Autodesk i Solidworks pružaju ljudima mogućnost da koriste njihove najpoznatije programe iz web browsera, uz pomoć Frejma.

Imamo preko $10M investicija od vodećih VC fondova iz Silicijumske doline.

Pogledaj raspoložive pozicije

Zašto Frame privlači najbolje srpske developere?

Autsorsing, baze podataka, nebitni delovi proizvoda koji nikad ne ugledaju svetlost dana… to je prosečan posao srpskog developera. Da, plata je vrhunska ako si dobar. Ali šta zapravo radiš?

Pogledaj taj kod koji trenutno pišeš, i zapitaj se: “da li je to nešto što zaista menja svet?” Koliko si novih stvari naučio, koliko si napredovao u poslednjih šest meseci kao inženjer? Kako bi bilo da možeš da radiš na nečemu što je zaista veliki izazov?

Mi kreiramo sopstveni proizvod

Naš prozvod omogućava ljudima da koriste bilo koji Windows program iz bilo kog web browsera. Na primer, Photoshop unutar Google Chrome. Ili, Autodesk programi za modelovanje na Ajfonu. Evo jednog teksta koji govori opširnije o nama.

U Frejmu, ti kreiraš proizvod i ti donosiš odluke. Mi rešavamo neke izuzetno teške probleme, kao što je skaliranje za milione korisnika. Mi napinjemo Amazon AWS i Microsoft Azure cloud do krajnjih granica, i imamo direktan uvid u najranije tehnologije koje će dominirati svetom u narednim decenijama.

Podigli smo 10 miliona dolara prošlog leta, od najprestižnijih VC fondova iz Silicijumske doline. I koristimo tu investiciju da zaposlimo najbolje ljude. Da li se prepoznajete u opisu?

Jedan tim. Dva kontinenta. Tri grada

Niš

Lep, veliki prostor u centru, pored reke. Kolevka inženjerskog tima i mesto odakle je sve počelo. Bez brige, Paša ne ujeda.

Beograd

Nove kancelarije u Savogradu, kod Hajata. Živo i puno ljudi. Lep restoran odmah pored. Primećujete li ideju tog murala?

San Francisko

50 metara od mesta gde je nastao YouTube. Ekipe iz Beograda i Niša često putuju ovde. Doživite Silicijumsku Dolinu iz prve ruke.

*Ne, nismo hteli da stavimo one satove sa vremenskim zonama ispod imena gradova. To je otrcana fora.

I, kako je to raditi u Frejmu? Pitajte naše developere.

Da li je posao dosadan ili kreativan? Da li je Frejm stabilna kompanija? Kakva je ekipa?
Da li je to organizacija u kojoj se jasno zna šta je čija odgovornost?
Slobodno pitajte neke od naših developera.

Aleksandar

Beograd

Nikola

Niš

Miloš

Beograd

Mladen

Niš

Goran

Beograd

Kultura naše kompanije, kroz slike

Bez obzira da li smo u Srbiji ili u Silicijumskoj Dolini, svaki dan je za pamćenje.

Otvorene pozicije

Ne vidiš poziciju za sebe? Bez brige, uvek tražimo vrhunske ljude. Pošalji nam mail na jobs(at)fra.me i stavi željenu poziciju u subject. Predstavi nam se kroz poruku, i pošalji nam linkove umesto attachmenta, kad god je to moguće.